Bu Blogda Ara

14 Mayıs 2011 Cumartesi

Hadiyonce: Taklitler aslını yüceltir bu onu da yapamıyor.


Kahvaltı yapmak için girdiğim bir mekanda ister istemez Hadise'nin Superman klibini izlemek zorunda kaldım. Daha önce de aynı şey Petek Dinçöz için olmuştu. Neyse... Bir insan kendine bunu nasıl yapar cidden anlam veremedim. Hadise'nin yaptığı özenmek değil düpedüz intihal! Beyonce dava açsa yeridir. Stilimi çalıyor diye... Bence stillerin de telif hakkı alınmalı. Herkes zaten bir stille doğar. Bunu görmezden gelip başkalarının taklidi olmak sefil bir davranış, öze yapılmış bir hakarettir. Mörvi şahsına münhasırlığı sever, taklitleri ise görmezden gelir. Superman'in klip linkini paylaşırdım ama bu kadını bir de ben rezil etmeyim. Varsın gitsin yoluna...

4 Mayıs 2011 Çarşamba

Beyonce - Who Run The World Girls


Beyonce durmamış albüm yapmış. Çıkış şarkısını, teaser klibini yayınlamış. Blogger'ın da Türkiye engelini kaldıracağı yok. Tamam! 


Mörvi ON AIR! 


Beyonce "Who run the world girls" ile müzik piyasasına yeniden çarpıcı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Diğer albümlerinde olduğu gibi bu albümde de feminist kimliği ön planda. Fakat o evli bir feminist. Yani benim sevdiğim cinslerden.

Şarkıyı ilk dinlediğim zaman çok sevdiğimi söyleyemeyeceğim. Fakat biraz sesini açıp tekrar tekrar dinlemek keyif verici olabiliyor. Sadece ilk dinlediğimde sevdiğim birçok şarkısı vardı Beyonce'nin ya da Destiny's Child'ın. Daha iyi bir şarkı ile çıkış yapabilirdi bence. Bu kötü diye söylemiyorum. Yine de kadın her klibinde prodüksiyon yaptığı için kimse şarkının öncekilerden daha iyi olmadığını fark etmeyecektir.

Neyse, Beyonce söylesin biz dinleriz, o dans etsin biz izleriz.

Teaser Klibi merak ediyorsanız: http://www.facebook.com/video/video.php?v=922768896677&oid=28940545600&comments

Şarkıyı merak ediyorsanız: http://www.facebook.com/beyonce?v=app_178091127385