Bu Blogda Ara

8 Kasım 2010 Pazartesi

Şampiyon Ekmeği Çok Sevdik.

İlk önce bu ekmeği sabah otobüste bir kız yerken gördüm. Daha sonra da kahvaltıda bizim soframızda.. O kadar güzel ki ye ye ye ye ye ye ye doymuyorsun. Bir google'da arayım dedim. Herkes benim kadar sevmiş mi bu ekmeği? Hem de nasıl! Başkentte günlük 102.000'lik bir satış rekoru kırıyormuş bu mutlu ekmek. Maalesef kalori düşük değil. Olsun yer yer koşarız. Fiyatı da sadece 30kr. Kesinlikle denemelisiniz.

4 yorum:

  1. aynen, sabah kahvaltılarımızın vazgeçilmezi keçiboynuzu unu , tarçın, kişniş, zerdeçal, üzüm, finduk, çöreğotu ve bilimum faydalı ankranın yöresel bitki familyasından ne varsa bünyesinde barındıran cep dostu, gençlerin ve sporcuların gözdesi sevgili başkanımız melih gökçek'in biz ankaralılara armağanı.. şampiyon ekmek.. sadece 0.30 tl.

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşım teşekkürlerini Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar'a ve Hacettepe Üniversitesi'nden Prof. Dr. Hamit Köksal'a ilet lütfen :D Birlikte hazırlamışlar :D

    YanıtlaSil
  3. yok benim oyum gökçek'e :D trafikten mide kanseri olmasınlar diye ekmek yapmış bize... ben tanımam müdür falan bizim hacı amca var ekmek bayicisi onu bilirim :) ona etcem yarın teşekkür.

    YanıtlaSil
  4. et arkadaşım emeği geçen herkese teşekkür et :D Bu sabah 9 gibi sordum kalmamıştı. Nasıl iş arkadaşım bu? Sanırım kısa zamanda zam gelir.

    YanıtlaSil