Bu Blogda Ara

31 Aralık 2010 Cuma

Mörvi'nin Yeni Yıl Mesajı

Mörvi'nin Dünyası okuyucuları akıllı tiplerdir. Bilirler ki aralıksız mutlu olmak için 1 yıl çok uzun bir süre. Cidden çok uzun ya! Bir düşüneyim geçen sene bugün ben ne yapıyordum? (30 saniye) Evet buldum! Victoria's Secret defilesi+Proje ödevi(Tonta)+Doritos yeni yıl özel ambalajında cips... Ve bu iki tarihin arasında o kadar fazla şey oldu ki %80'inini hatırlamıyorum. 
Kısaca Mörvi der ki: Bu yeni yılda mutsuz olmaktan korkmayın zaten hatırlamıyorsunuz. Hatırlamanız gereken tek şey tecrübeleriniz. Onları unutmayın. Bu yılda da insanları sevin, onlara güvenin. Muhakkak 2. kez güvenmenizi isteyecek tipler olacaktır. Fakat Mörvi 2.yi isteyip de 3. yü istemeyen birine hiç rastlamadı. =)) Deneyin belki siz rastlarsınız =)) Hatalarınızı yaşınızla kıyaslayın ve kendinize ona göre yüklenin.
ve Nazan hocamın da dediği gibi, Yeniden başlamaktan asla vazgeçmeyin.

Mutlu, sağlıklı ve başarılı bir yıl diliyorum.

26 Aralık 2010 Pazar

Mörvi Pantene DoğalSentez'i Şiddetle Öneriyor.


Eğer benim gibi siz de hayatınızın tümünü saçlarınıza en iyi gelecek saç bakım malzemelerini denemeye adadıysanız. Bu güzel haber. Ben normalde de Pantene kullanırım ancak Doğal Sentez ile Pantene kendini aşmış. Şimdilik şampuanını, saç kremini ve serumunu kullanıyorum ve dördümüz mükemmel anlaşıyoruz. Eğer Mörvi bir saç serisine 10 numara diyorsa (ki şimdiye kadar hiç demedi) o seri gerçekten 10 numaradır.

19 Aralık 2010 Pazar

Mörvi sizin için bir e-ticaret sitesini daha test etti ve onayladı: GoJane.com

GoJane.com'u duymamış olmanız gayet doğal.  Ben de bilmiyordum, yengemden öğrendim. Yerleşkesi Amerika fakat uluslararası bir e-ticaret sitesi. Sadece bayan giyim, ayakkabı ve aksesuar satıyor. Giyim ve Aksesuarları geçiyorum fakat ayakkabılara ve altlarında yazan fiyatlara inanamazsınız.
Ben gereken riskleri alarak kendime 1 çizme ve 1 bot istedim. Yaklaşık 1 hafta içinde geldi. Sanırım bu 15 güne kadar uzayabiliyormuş. Ayakkabı numaralarınızın ölçü birimleri farklı 38=7.5 gibi. http://www.birimcevir.com/uluslararasi-ayakkabi-olculeri/uluslararasi-ayakkabi-olculeri.aspx Uluslararası ayakkabı ölçü birimlerinizi bu linkten öğrenebilirsiniz.
Kargo fiyatı alış veriş miktarınıza göre değişiyor. Fiyatlandırma listesi var. Bkz. Aşağıdaki tablo:

Keyifli alış verişler :)

9 Aralık 2010 Perşembe

Aplikasyonlar RedLaser ile Deha Sergilemeye Devam Ediyor.

Eğer Amerika'da yaşıyorsanız. Artık Internet aleminde ürün karşılaştırmanın en kolay yolu RedLaser. Kamera ile okuttuğunuz barkod'un hangi e-ticaret sitelerinde ne kadar olduğunu bize çat diye gösteriyor. Peki diyorsunuz ki ben aradığım ürünün barkodunu nerden bulayım? Mantıklı! Fakat bir de şöyle düşünün. Şimdi markette geziyorsunuz ve bir DVD satın almaya karar verdiniz. Fiyatının uygun olup olmadığı hakkında hiç bir fikriniz yok. Hemen o anda iPhone'unuzu ya da WiFi varsa Ipod'unuzu çıkartıp barkod'u okutuyorsunuz ve tüm fiyat listeleri karşınızda. Marketten almak ne kadar saçma değil mi? Bu aplikasyonun faydalı olduğunda artık hemfikirsek haberimizi noktalandıralım. Eğer bunun alt yapısı Türkiye'deki e-ticaret sitelerinde mevcutsa yani ürünlerin barkod bilgisinden söz ediyorum. Müge Akbulut bize bunun aynısı 5 dakikada yapar.

4 Aralık 2010 Cumartesi

Mörvi bugün yaptığı bir basın açıklaması ile dansa geri döndüğünü açıkladı!

Bir kaç aydır dans pistlerinden ve aynalı salonlardan uzak duran Mörvi, bugün uzun bir süreden sonra ilk defa derslere katıldı. Mörvi ayrıca bu uzun aranın işlerinden kaynaklandığını da açıklamalarına ekledi. Mörvi artık her türlü etkinliğe katılamasa da derslere düzenli olarak gelecek. 

- the world of morvi, 2010